Despre Creative adventure

 

ABOUT

The team

10998361_811679682252298_7368469713250441739_n

Creative adventure este blogul călătoriilor noastre care pot deveni ale tale. Este locul în care primești idei, în care îți arătăm ce-am găsit mai frumos și mai interesant prin lume, cum să te bucuri de viață și ce trebuie să faci ca pasiunile tale să prindă contur. Te invităm să te bucuri de călătorie alături de noi!

“Please be a traveler, not a tourist. Try new things, meet new people, and look beyond what’s right in front of you. Those are the keys to understanding this amazing world we live in.”     Andrew Zimmern

About the publisher

11025177_816456791774587_1310465857457244616_n

Numele meu este Bianca Marin. Sunt traducător, meditator de limba franceză și spaniolă, creator de obiecte handmade și călător. Am terminat Facultatea de Litere, însă acum 5 ani ezitam între Jurnalism, Psihologie și Limbi Străine. Au câștigat „Literele” și tocmai ele m-au adus aici. Pasiunea pentru scris, citit și descoperit. Tot din dorința de a cunoaște s-au născut și călătoriile făcute până acum. Cu fiecare călătorie descopăr ceva nou la mine. Mereu mă întorc altă persoană. Iau energie din locurile în care mă duc și o dau mai departe. Găsesc în fiecare loc ceva ce mă împlinește și mă inspiră să creez lucruri noi.

Nu am fost niciodată un jucător de echipă și mereu am căutat să-mi găsesc calea singură. Aleg întotdeauna lucrurile și oamenii cu care mă identific. Am ales mereu să lucrez pe cont propriu. Îmi place să creez bijuterii, obiecte decorative, să scriu, să călătoresc și să dau mai departe din ceea ce primesc de la activitățile și lucrurile pe care le fac.

Alte lucruri despre mine:

  • Îmi place foarte tare să lucrez cu copiii. Sunt isteți, atenți la detalii și întotdeauna vin cu idei care mă surprind!
  • Fiecare vacanță este un fel de travel marathon. Am două sau trei zile în care vreau să cuprind tot. Să nu-mi scape nimic, ca și când ar fi pentru prima și ultima dată când merg în acel loc. Da, trăiesc clipa! Și dacă aș avea doua săptămâni tot nu mi-ar ajunge. Vreau să fiu călător, turist și localnic, toate într-o singură călătorie și într-un singur loc.
  • Mă hrănesc cu energia locurilor în care merg.
  • Mă fascinează călătoria în sine. Îmi plac drumurile lungi cu trenul sau cu avionul în care ascult muzică și mă bucur de fiecare clipă.
  • Am călătorit până acum în diferite țări și am locuit 5 luni în Franța cu o bursă Erasmus.
  • Sunt întotdeauna gata să merg într-o vacanță! Numai ideea îmi dă energie cât să-mi fac bagajele într-o clipă.
  • Colecționez evantaie, steaguri și magneți de frigider.
  • Cred cu tărie că putem face orice atât timp cât ne dorim asta. Dacă îți dorești, găsești o cale. Dacă nu merge într-un fel, nu renunța, schimbă modul în care acționezi!

About the photographer

11990436_912120075541591_7590701168696973325_n

Marius Popa  –  Official photographer  @Creative adventure

“Taking pictures is savoring life intensely, every hundredth of a second.”    Marc Riboud

  Sper să îți placă ce găsești aici și să te ajute! 

Îmi poți scrie oricând pe e-mail:  bianca@creativeadventure.ro
Mă găsești și pe facebook: Creative adventure

One Comment on “Despre Creative adventure”

Comments are closed.