Parcul de distracții din Zaragoza, Spania

 

Ce poate fi mai distractiv decât să-ți rezervi o zi întreagă într-un parc de distracții? Indiferent de vârsta pe care o ai, merită să-ți petreci ziua în cel mai frumos și mai amuzant mod. Îți spun sincer că noi tare ne-am mai distrat în parcul de distracții din Zaragoza acum 3 săptămâni.

Cu o brățară la mână și atât, ne-am dat în tot ce-am putut, inclusiv am reușit să mă dau în călușei :)) Da, m-au lăsat. Cum? Nici eu nu știu. Cred că n-am trecut peste înălțimea admisă. M-au văzut pe la 1,65 m (da, n-am mai mult :D) și-au zis că merge :))

 

DSC_2329

 

Dacă ajungeți aici trebuie neapărat să intrați în Casa Magnetică, Labirintul cu oglinzi, Colorado Express (te așezi pe burtă și zbori) e foarte tare, un mini montagne russe (eu n-am avut curaj în cel mare – Moncayo, dar Marius l-a încercat) și Gran Tikal – cel cu apă a fost senzațional.

Planul parcului îl găsiți aici. Evident, am încercat aproape tot ce se putea încerca. Ne-am zgâlțâit în Quetzal de-am zis că nu se mai termină (mai mâncasem și niște churros înainte). Rio Navajo (video) a fost preferatul meu, iar cel mai oribil mi s-a părut Missisippi, un vapor în care era întuneric, cu o podea care se mișca și cu tot felul de scări, roți, elemente. Am spus că nu mai ies de acolo, a fost coșmarul meu. Nu-mi mai trebuie vreodată!:)

Parcul este destul de mare și îți trebuie cam 5 ore pentru el. Noi am ajuns într-o sâmbătă dar nu a fost foarte aglomerat și cozile aproape inexistente.

Intrarea costă 20 euro/adult. Primești o brățară și te poți da în toate cele adecvate vârstei. Dacă prinzi și o zi cu soare, atunci vei avea o zi minunată!

Vă las cu filmulețul făcut de noi (de fapt Marius mă filma pe mine 🙂 și cu pozele de acolo. Atmosferă de basm, să nu-l ratați dacă ajungeți prin zonă!

P.S. Mai multe poze găsiți pe Instagram.

DSC_2127 - Copy DSC_2193 - Copy DSC_2313DSC_2338DSC_2197 - Copy

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *