Nu e nimic permanent. Trăiește-ți viața!

 

Oprește-te puțin din ce faci și dă-i timp timpului.

Setează-ți mintea să răspundă pasiunii pe care o ai și astfel poți obține ceea ce-ți dorești. La fel cum îți dai silința în fiecare zi la locul actual de muncă, la fel o poți face pentru tine și pentru pasiunile tale ca să obții ceea ce îți place cu adevărat.

Gândește-te că ai doar o viață în care trebuie să te simți împlinit și nu-ți permiți să pierzi nici o zi făcând lucruri nesatisfăcătoare.

 

img_5314

 

  • Luptă pentru visurile tale pentru că nu o să o facă nimeni în locul tău și nici nu vei avea dreptul să te plângi mai târziu de acest aspect. Ești direct responsabil pentru faptele tale.
  • Nu mai găsi scuze și apucă-te odată de ce ai de făcut pentru că n-ai timp de pierdut!
  • Nu mai aștepta momentul potrivit pentru că s-ar putea ca acesta să nu vină niciodată. Fă ce crezi că-i mai bine acum. Amânarea nu e o soluție.
  • Bucură-te de aspectele frumoase sau mai puțin frumoase din viața ta pentru că ele te ajută să te dezvolți, să crești și să fii omul din viitor.
  • Nu te mai gândi la ce a fost sau ce puteai face mai bine. Trăiește în prezent și îndreaptă-ți atenția către ce e de făcut acum.
  • Tu atragi lucrurile în viața ta și este nevoie să ai o atitudine pozitivă ca să le atragi pe cele potrivite.

 

Nu e nimic permanent. Toate vin și pleacă și tu trebuie să profiți de ceea ce-ți oferă un anumit moment, să iei ce-i mai bun pentru tine și să-ți trăiești viața. Nu-ți irosi energia pe lucruri care nu merită sau care nu te împlinesc. Adoptă o atitudine pozitivă și realizările nu vor întârzia să apară!

 

Spune-mi, ție ce-ți aduce împlinire?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *