CONCURS – Poți câștiga 2 premii speciale de la YanniA și Creative adventure

 

139636108732

 

Dragii noștri, cu ocazia Sărbătorilor Pascale ne-am propus să organizăm un concurs pentru voi. Handmade by YanniA și Creative adventure v-au pregătit 2 premii interesante.

Haideți să vă fac cunoștință cu YanniA, că pe mine mă știți 🙂 Veți găsi aici bijuterii lucrate manual care aduc un strop de culoare și rafinament fiecărui stil și o mulțime de decorațiuni atent lucrate. Lucruri faine pentru fiecare.

” Sunt Anda, iar pagina mea de promovare este YanniA. În puținul timp liber pe care îl am fac bijuterii și nu numai.  Am un baiețel de 7 ani care este inspirația mea și care mă ajută la înșirat mărgele și îmi dă sfaturi utile😄. Și pentru că am și două nepoțele frumușele, de curând am început să fac și bijuterii pentru prințese.”

Handmade by YanniA are pentru voi un set deosebit compus dintr-un colier, o pereche de cercei și o brățară care o să vă facă să străluciți de Paște, iar de la Creative adventure primiți o cutie compartimentată în formă de inimioară pentru depozitarea accesoriilor mici, 2 cutii cu paiete pentru decorat și 36 de flori de hârtie pentru realizarea decorațiunilor. Concursul este comun. Astfel, prin simpla participare, puteți fi câștigător la ambele extrageri prin random.org, miercuri, pe data de 27.04.2016, la ora 12:00.

13077358_10208884325412687_1948163933_nDSC_2061

Regulamentul  concursului este următorul:

  1. like and share la pagina de Facebook Handmade by YanniA
  2. like and share la pagina de Facebook Creative adventure
  3. 1 comentariu “Particip” la postarea principală de pe pagina de Facebook Handmade by Yannia

Câștigătorul va fi anunțat public.

Vă urăm succes!

CONCURS ÎNCHIS.

CAȘTIGĂTORII – premiu Creative adventure – Cornelia Bran

                          – premiu YanniA – Gabriela Melente

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *