Fricile unui călător

 

Stau cu bagajul aproape la ușa, sunt gata oricând să plec într-o vacanța și n-aș refuza niciodată să merg undeva. Cu toate astea, am și eu fricile mele când plec. Da, eu, am frici, pe bune! :))

travel

Păi hai să vedem…

 

  • Totul începe încă de la agenție, de când mă duc să cumpăr biletele. Îmi e frică să nu-mi greșească datele: nume, orar, kg la bagaj, ceva.
  • Ajung acasă de la agenție și mă întreb dacă mi-am luat un bagaj suficient de mare. Îmi e frică să-l închid. Trebuie musai băgate toate hainele. Vremea e înșelătoare. Dacă-i cald și eu n-am tricouri? Dacă-i frig și eu n-am geaca? Și tot așa…
  • Îmi e frică să zbor cu avionul :). Să ne înțelegem, îmi place, dar îmi e frică. Până să mă urc în avion, la mine în stomac e plin de fluturi entuziasmați. Eh… de acolo, s-a terminat gluma :). Se lovesc și fluturii între ei de frică și de agitație. Cu toții așteptăm cuminți să aterizeze. Mai citim o revistă, mai ascultăm o melodie, mai bem o cafea, mai ronțăim ceva, mai o integramă și gataaaa, jos. De-acolo începe aventura, de obicei urbană.
  • Îmi e frică să nu-mi pierd portofelul și actele. Să mă vezi în vacanță cum stau înfășurată cu geanta mea minusculă… 🙂
  • Îmi e frică să merg într-o țară străină în care nu cunosc limba.
  • Îmi e frică să nu depășesc greutatea valizei la întoarcere cu câte chestii adun de pe drum. Nu știu dacă vă vine să credeți dar mi-am cumpărat o revistă din Spania care avea 290 de pagini. Woman Madame mai exact. Am păstrat-o pentru cele 3 ore cu avionul și a fost perfect.

Cam astea sunt fricile mele de călător. Ale tale care sunt?

 

2 Comments on “Fricile unui călător”

  1. Uh, mie mi-e frica cand trec granita sau partea de securitate din aeroport. Nu stiu de ce, nu fac niciodata nimic ilegal, am tot timpul actele si bagajele in regula, e pur si simplu o frica irationala ca ceva nu o sa fie ok.
    Ah, si biletele pe care mi le-am luat online si le printez… tot timpul mi-e frica ca nu o sa fie bune sau ca nu s-au printat corect si nu o sa pot intra :))

  2. Da da, și astea! La mine mereu sună, indiferent ce am pe mine. Am testat diferite bluze, pantaloni, încălțări. Habar nu am de ce, dar sună :)). Deci, înțeleg perfect!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *