Din dragoste pentru pasiune

Ia loc cu tine. Care e pasiunea ta? Ce te însuflețește?

Ai răspunsul? Ești deja pe calea cea bună, dar vezi că n-ai drum drept în față.

980273eab20af43b732f9c62b9a55d00

Am în jurul meu oameni pasionați de artă, de creație, de pictură, care au tot felul de îndeletniciri, dar care își caută alt drum în viață de teamă că-i cale lungă de unul singur, că nu vor reuși sau că au nevoie să facă mai mulți bani.

 

Crezi că vei avea o viață mai sigură sau mai bună dacă renunți la pasiunile tale?

 

Vor fi atâția care îți vor spune că nu o să reușești, că e greu, că nu-i sigur, că trebuie să bifezi niște lucruri pe o listă a vieții și că nu vei avea timp și că îți trebuie bani ca să-ți realizezi visurile. Dar ce e sigur? Ce e oare ușor sau pentru ce nu-ți trebuie bani?

E important să-ncerci! Indiferent că n-ai bani cu ce să-ncepi, cu ce să-ți alimentezi pasiunea, vei găsi tu o cale. Întotdeauna există. Chiar dacă nu vei reuși în primul an sau nu vor fi rezultatele pe măsura așteptărilor, trebuie să mergi mai departe. Nu-ți imagina că o să realizezi un lucru sau o să faci un pas în direcția bună și a 2-a zi tot pământul o să afle despre asta. Nu, nu e nici pe departe așa. Nu este nimic sigur. Trebuie să fii perseverent și să nu te oprești.

Nu există scurtătură. Trebuie să muncești. Și îți va da pasiunea ta suficientă motivație, în caz că îți făceai griji.

Cu fiecare zi vei avea mai mult entuziasm, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Pasiunea este impulsul care nu te lasă să te oprești. Continuă și vei vedea rezultatele.

Din dragoste pentru pasiune, facem lucrurile să se întâmple.

5de5e1d8a8192658e2e417bccf2d594b

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *