De ce să iei autobuzul turistic în Barcelona (7)

 

De ce să iei autobuzul turistic în Barcelona? Pentru că trebuie :))!

Ai nevoie de el! Aici nu mai e ca în Verona. Ca să vizitezi cât mai multe ai nevoie de mijloacele de transport.

Este foarte comod pentru că te lasă în fața obiectivelor turistice și ai o mulțime de facilități: poți merge pe 3 rute cu un singur bilet, urci și cobori de câte ori vrei, ai ghid audio în 16 limbi străine și wifi gratuit.

Poți consulta prețurile aici.  Biletele se găsesc peste tot: le poți lua direct din autobuz, online cu reducere de 10%, de la chioșcurile de ziare sau de la punctele de informare turistică.

Ceea ce mi s-a părut foarte interesant este că poți face și o plimbare nocturnă cu acest autobuz, iar Barcelona este atât de frumoasă seara încât plimbarea face toți banii. Acest tur include 7 obiective: Plaza de Cataluña, Torre Agbar, Sagrada Família, Casa Batlló, Plaza de España – aici ai Fântâna Magică de la Montjuic, Pueblo Español și Monumentul lui Columb.

Acesta este un tur special care costa 19 euro. Poți face această plimbare vinerea, sâmbăta și duminica de la 21:30 și durează aproximativ 2 ore și jumătate. Vă recomand să fiți la Plaza de Cataluña cu 20 de minute înainte de tur pentru că sunt locuri limitate.

Sunt sigură că o să-ți placă să vizitezi Barcelona noaptea. Trăiește și experiența asta dacă tot te duci! S-ar putea să-i descoperi și alte laturi.

Acum spune-mi dacă te-ai plimbat și tu cu acest autobuz turistic pentru că mi-ar plăcea să citesc despre aventura ta aici!

DSC_8384 DSC_8685fantanamagica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *