Tu esti garanția ta!

Atunci când înțelegi că nu îți lipsește nimic,
întreaga lume îți aparține.”
(Lau Tzu, fondatorul taoismului)
1010656_559457500759344_1548468713_n

Ai puterea de a alege. Ce să faci cu viața ta și încotro să se îndrepte.

Lucrurile din jurul tău se vor așeza datorită ție și vei vedea cum convingerile tale îți schimbă existența. Tot ce trebuie să faci este să realizezi că numai tu ești responsabil pentru ceea ce ți se întamplă. Odată ce ai înțeles acest lucru, vei vedea schimbarea.

Vei avea tot ce îți dorești dacă treci de pragul visării. Orice lucru mic te poate duce sus, dar depinde doar de tine cât de sus vrei să ajungi. Hai, spune-mi, de câte ori ai vrut să începi ceva dar te-ai oprit? De câte ori ai amânat sau ai vrut să sari etape? Toată lumea vrea să ajungă în vârf, dar trebuie mai întai să crezi în tine. Câte un pas în fiecare zi, oricât de mic, înseamnă să treci de la o condiție la alta, să evoluezi.

Normal că ești influențat de persoanele din jurul tău sau de anumite circumstanțe, însă tu ai puterea de a alege. Cu ce te identifici,  ce ți se potrivește și cu ce te simți confortabil.

Dacă ai trecut testul încrederii în tine, atunci înseamnă că-ți creezi viața. Modeleaz-o după bunul plac! Fă-o mai frumoasă și scoate la iveală puterea ce se ascunde în interiorul tău!

Dincolo de orice îndoială, tu ești garanția ta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *