V-am povestit de puterea atracției?

 

“Law of attraction: when you truly want something and go after it without limiting yourself with disbelief, the Universe will make it happen.” 

 

955ef14fc1b0c46733c6d663c70d913b

Nu, nu-i despre vreo carte sau ceva în genul ăsta. Este despre mine și despre felul în care eu atrag lucrurile în viața mea.

Și nu, nu am puteri speciale! 🙂 Cred că ține doar de faptul că îmi doresc foarte mult un lucru și apoi îmi canalizez toată atenția și efortul către realizarea acestuia.

Ai făcut și tu asta și nu a mers? Ar trebui să insiști!

Știai că eu îmi găsesc întotdeauna un loc de parcare oriunde mă duc? În 90% dintre cazuri parchez în față. Doar mă gândesc că o să fie un loc acolo pentru mine. Și găsesc. Pare prea simplu, nu? Este, dar eu cred că-l atrag.

La fel cred că se întamplă și cu celelalte lucruri. Dacă ceva nu îți iese cum trebuie este pentru că lași gândurile negative să intervină și nu faci loc celor pozitive. Mai întai trebuie să lucrezi cu tine și apoi cu lucrurile din jurul tău. Tot ceea ce ni se întâmplă vine din interiorul nostru.

Nu-ți spun că te vei trezi mâine și vei avea altă viață, că e aberant! Dar îți spun că trebuie să crezi în lucruri mărețe și acestea vor apărea sub o formă sau alta în viața ta. Nu te costă nimic să crezi că poate fi mai bine.

Trebuie să crezi în tine și în puterea pe care o ai de a a atrage lucrurile în viața ta! Vei vedea rezultatele!

 

041dfeee6f2f4d520b25ac6b330636fc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *