5 recomandări pentru ca zborul cu avionul să fie mai plăcut

 

Mereu mi-a fost frică să zbor cu avionul. Nici nu mă urc bine că abia aștept să mă dau jos. În orice caz, nu știi cum să o dai cu mine, pentru că nici drumul cu mașina pe distanțe lungi nu mă fascinează. E mai mare riscul de accident și ți se și umflă picioarele. Așa că, accept avionul pentru că n-am de ales, însă încerc să-mi fac zborul cât mai plăcut.

20150906_201239
Uite cum fac:
  1. Îmi iau întotdeauna haine comode (cu excepția câtorva dăți în care am vrut să fiu fancy. V-am povestit aici 🙂 http://creativeadventure.ro/2016/02/01/invata-din-greselile-mele-de-vacanta/  Prefer bluzele mai largi, pantaloni comozi și încălțăminte ușoară. Dacă se poate fără capse, fără fermoar, fără etichete, eventual fără cusături 🙂 Glumesc! Oricum ar fi, să fie comode. Nu-mi iau cercei, ceasuri, lanțuri sau alte accesorii pentru că nu vreau să le duc grija, să mă zgârie sau să piuie. În vacanță se presupune c-ar trebui să fim relaxați, nu?
  2. Îmi pregătesc de acasă muzica mea preferată. Mereu mă destinde în călătoria cu avionul. Sfat: ia-ți niște căști bune ca să înțelegi ceva din melodiile alea. În caz contrar, vei auzi numai zgomotul produs de avion 🙂
  3. Am alternativă pentru plictiseală. Cărți, reviste, rebusuri, filme, jocuri. Asigură-te că ai tot ce îți trebuie în cazul în care te plictisești!
  4. Îmi iau provizii pentru drum! Nu ezita să iei cu tine ceva de mâncare. Poate nu ai masă inclusă sau poate nu îți place mâncarea servită.
  5. Am grijă să-mi iau la mine gumă de mestecat sau parcetamol. Am pățit-o rău anul trecut când m-am întors din vacanță. Am răcit și habar n-am avut că nu este indicat să zbori atunci când ai o răceală foarte puternică sau c-ar fi trebuit să iau paracetamol cu 20 de minute înainte de decolare. Am aflat după ce am ajuns de urgență la ORL și mi-au spus că am otită seroasă pe care am făcut-o din cauza presiunii la decolare sau la aterizare. N-am auzit cu urechea stângă câteva zile. Nici nu vă mai spun cât de tare doare! Așa că, luați-vă măsurile de precauție!

 

Vă doresc zbor plăcut și nu uitați să ne împărtășiți experiența voastră!

 

20150221_170936

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *