Învață din greșelile mele de vacanță!

 

 

O să-ți povestesc în continuare câteva întâmplări din vacanțele mele și sper ca tu să nu faci ca mine!

Din categoria Lucruri pe care le-am încercat și am dat-o în bară:

  • Niciodată, dar niciodată să nu încerci să porți pantofi cu toc atunci când zbori cu avionul! Da, am văzut și eu prin filme,  fetele alea drăguțe de călătoreau ele cu avionul în fustă, cămașă și pantofi, la alea te gândești și tu, nu? Ca să vezi.. da, ești fancy, primele 15 minute. Apoi, numai tu știi cât de tare ți se umflă picioarele, cât de mult ai vrea să găsești un loc liber pe care să te așezi după ce-ai stat 2 ore așteptând avionul sau cum ai umblat cu o grămadă de bagaje după tine, prin aeroport, pe tocuri. 🙂 Tu ce crezi? Îți mai iei tocuri data viitoare?
  • Rămânând tot la aceeași idee dar cu schimbare de cadru: Nu purta niciodată pantofi cu toc atunci când vrei să străbați orașul în lung și-n lat! Într-una dintre vacanțe, când am ajuns la destinație am constatat că am uitat să-mi pun balerinii. Aveam 3 perechi de pantofi cu toc și un oraș de străbătut 🙂 Cine mai era ca mine?
  • Nu-ți băga prea multe haine în bagaj! Chiar dacă ai buget redus și crezi că-ți vei lua doar un magnet de frigider, chiar dacă nu ești hotărâtă în privința hainelor și spui că îți faci tu ținuta acolo sau chiar dacă sunt diferențe mari de temperatură. Nu! Ia-ți strictul necesar. Vorbesc eu, cea care își cară tot șifonierul după ea când pleacă undeva. Chiar și pentru 3 zile. Eu am nevoie de tot ce am acum în casă. Bagajele mele arată ca niște bombe. Și nu o spun eu, o spune Marius 🙂 și o să fiți de acord cu el după ce o să vedeți pozele de mai jos 🙂
20150315_052558 20150315_052606
  • Nu-ți cumpăra niciodată suveniruri de la primul magazin! Va trebui să le cari toată ziua. În cazul meu, le cară Marius, atunci când nu mai au loc în gentuța mea mică :)) Și cum eu nu-mi iau niciodată după mine în vacanță o geantă mare, în 95% dintre cazuri, le cară el. Hai să vezi cum arată ghiozdanul lui Marius în vacanță și cum arată gentuța mea  ==>
DSC_6445DSC_858920150910_120457DSC_8077
  • Nu mânca dacă nu-ți place ce ți-ai comandat! Doar nu vrei să ți se facă rău în vacanța mult așteptată. Sunt sigură că nu vrei să-ți petreci restul zilei în pat sau cu vreo intoxicație!

 

  • Calculează distanța de la hotel până la obiectivele turistice și asigură-te că ești în direcția bună. Nu vrei să mergi 2 km în direcția greșită, nu?

 

 

Sper că ți-au fost de folos întâmplările mele! Dacă ai vreo peripeție din vacanță pe care vrei să o împărtășești cu mine, aș fi încântată să o citesc!

 

3 Comments on “Învață din greșelile mele de vacanță!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *