Cea mai tare experiență din Barcelona – Muzeul Iluziilor

Nu a fost cea mai tare experiență din Barcelona, nu! A fost cea mai tare din tot ce-am vizitat până acum! Zău că ne-am distrat!

Pun pariu că 50 % sau dacă nu mai mult din cei care citesc acest articol nu au auzit de el, cu toate că au fost în Barcelona anul acesta. Într-adevăr, l-au deschis de curând, însă nu i-au făcut atât de multă promovare pe cât ar fi trebuit. Nu este pe o arteră principală, însă ajungi foarte ușor la el. De pe Las Ramblas, este a 4-a stradă pe care o numeri pornind de la Plaça de Catalunya.

Noi l-am catalogat drept locul în care ne-am distrat cel mai tare. Este și un proiect unic în Europa. Merită, merită mai mult decât alte obiective din Barcelona. Pe cuvânt!

Museo de las ilusiones  sau (“Museu de les il.lusions” în catalană) are mai mult de 600 m² în care vei găsi iluzii optice și jocuri vizuale care te introduc în decor. Este obligatoriu să te duci acolo cu o cameră foto. Altfel, te-ai dus degeaba. Dacă vei merge singur, îi poți ruga pe cei de la recepție să te ajute cu pozele. Chiar ei îți spun asta la intrare. Totul este foarte simplu conceput. La fiecare imagine ai alături o fotografie înrămată care îți prezintă felul în care trebuie să îți iasă și ție poza. Pe podea ai marcată și distanța la care ar trebui să stea cel care îți face poza, ca totul să iasă perfect.

Este deschis de luni până duminică de la ora 11:00 la 23:00. Timpul petrecut acolo variază în funcție de câte poze vrei să faci cu fiecare imagine. Noi am stat cam 1 oră și jumătate și nu știu când a zburat timpul. Era și ora închiderii, altfel cred că am fi petrecut mai mult timp înăuntru. Biletul este de 10 euro de persoană și crede-mă că merită toți banii!

Acum hai să-ți arăt câteva poze făcute acolo 🙂

Și ultima piesă de rezistență din cutia noastră cu amintiri este momentul cu inelul, moment planificat în amănunt de Marius 🙂 A fost cu adevărat special!

One Comment on “Cea mai tare experiență din Barcelona – Muzeul Iluziilor”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *