5 motive pentru care ar trebui să alegi produse handmade de sărbători

1. Sunt 100% lucrate manual și sunt obiecte unice. Reprezintă imaginația artistului și nu vei găsi produse identice. Și nu uita, sunt lucrate cu suflet!

2. Sunt prețioase. Se lucrează mai greu, necesită mult timp și efort, însă produsul final are puterea de a aduce mulțumire și apreciere. Se creează o legătură între vânzător și cumpărător, iar povestea obiectului nu o vei ști decât ascultându-l pe cel care a creat produsul. Cel mai interesant este să urmezi cursul acestei idei. Să vezi de la ce a pornit și unde s-a oprit.

3. Îți poți personaliza obiectul ales și astfel vei fi sigur că a ieșit exact ceea ce ți-ai dorit. Artizanii sunt oameni deschiși și vor colabora cu tine tocmai pentru a ajunge la un rezultat excelent. De asta poți fi sigur!

4. Este o modalitate mult mai apreciată de ceilalți atunci când vrei să oferi un cadou. Alege un produs lucrat manual special pentru cei dragi și cu siguranță le vei face o bucurie mai mare decât dacă le-ai fi luat un produs lucrat în serie.

5. Eviți magazinele aglomerate și astfel vei avea mai mult timp de petrecut cu familia în perioada sărbătorilor. Poți alege produsul perfect doar uitându-te pe blogurile sau paginile de facebook ale artizanilor sau le poți cumpăra de la târgurile de Crăciun organizate în piețe sau în centrele comerciale. În plus, ai ocazia să faci toate cumpărăturile într-o singură zi, toate ambalate frumos și fiecare obiect cu povestea lui.

Crăciunul acesta o să fie altfel!  Propun să cumpărăm cadouri cu poveste!

 

 

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *