Sparge geamul!

Nu te uita la el, sparge-l! Da, ai citit bine ce-am scris! E esențial pentru viitorul tău!

Andrei Chira punctează foarte bine aici niște lucruri fundamentale pentru cariera ta. Dacă stai să te gândești cum să reușești, pierzi timp prețios care te-ar putea ajuta să obții ceea ce vrei.  

success-1

Nu vorbesc din auzite, ci din experiență proprie. Un pas mic în fiecare zi duce la bun sfârșit planul tău. Am învățat și eu asta, după ce-am stat mult să mă uit la geamul care nu se mai spărgea. Cu piatra în mână, nu-mi făceam curaj.

Acest lucru ne lipsește tuturor când avem în față o provocare. De teamă că vom da greș, de ce vor spune ceilalți, de gândul că nu suntem suficient de buni și alte gânduri negre care ne întunecă gândirea. După ce îți faci curaj, totul ține de atitudine.

Sparge geamul frumos, cu putere! Ce e mai bun te așteaptă dincolo de el. Vei avea o reacție indiferent dacă e bună sau mai puțin bună. Dar se va schimba ceva. Lucrurile se îmbunătățesc atunci când vezi ce se află dincolo de geamul spart. Ai altă viziune. Este altceva decât ce întâlnisei până acum.  Ieși din zona ta de confort  și îndrăznește! Crezi că geamul ăla se sparge singur dacă te uiți la el?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *