Ce știu 8 milioane de oameni și tu nu ai aflat încă

8 milioane de vizitatori. Atât are Barcelona anual. Dar întrebarea este de ce merg toți acești oameni în Barcelona și nu aleg altă destinație? Răspunsul este cât se poate de simplu. Barcelona este vibrantă. Energia acestui loc nu o întâlnești în altă parte. Să mă contrazică cineva dacă poate! E vie, colorată, agitată, e surprinzătoare. Îți spun asta pentru ca am fost acolo, nu din auzite!

  

Nu cred că există persoană care să fi fost în Barcelona și să nu fi rămas cu acest gând, că e ceva mai mult decât găsești în alt loc, în oricare altă destinație. E forța locului care te atrage și care te inspiră. Poate să fie doar o iluzie lăsată de cei care au trecut pe acolo acum 200 de ani, dar tot vei vrea să te întorci într-o bună zi, crede-mă!

Pentru mine este orașul în care mă regăsesc. Mă identific cu oamenii de aici, cu arta, cultura, mâncarea, stilul de viață, culorile orașului, viața de noapte, agitația, muzica, tot ce există acolo.

Daca nu știi toate astea, acum este momentul să le cunoști. Du-te și explorează fiecare părticică din acest minunat oraș. Nu-ți va ajunge o viață ca să descoperi tot ce are de oferit Barcelona!

 Aștept impresiile tale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *